Stretnutie dôchodcov 28. máj 2013

11.06.2013 13:48

Tak ako po iné roky, tak aj tento rok 28.mája 2013  PD Žemberovce organizovalo v kultúrnom dome  Stretnutie dôchodcov Poľnohospodárskeho družstva v Žemberovciach.

S blížiacou sa desiatou hodinou sa začali schádzať prví seniori. Už v diaľke sa usmievali a mávali svojim bývalým kolegom, s ktorými roky pracovali. Pri príchode ich vítal predseda PD a pracovníčky ekonomického úseku, ktoré im odovzdali kvetiny a malý darček.

Dôchodci sa na stretnutie tešili, prišli, aby sa podelili so svojimi radosťami, starosťami,  ale predovšetkým, aby si zaspomínali na časy a roky strávené na poľnohospodárskom družstve. Popri každodenným povinnostiam nás svojou účasťou  poctilo vyše 80 dôchodcov.

 Pre dôchodcov bol pripravený bohatý kultúrny program. Na úvod zarecitovala báseň p. Mariana Danišová, o hospodárskych výsledkoch a dianí na PD informoval            Ing. Milan Halmeš, predseda PD. Zaspievali sme si so  speváckym zborom Žemberovčan a v neposlednom rade svojím humorom všetkých v sále rozosmial        p. Milan Barabáš s umeleckým menom Strýco Izidor. Po programe nasledovala tombola, a tým, ktorým šťastena priala si odniesli aj hodnotné ceny. Po chutnom obede a zaspomínaní na staré časy sme sa rozlúčili, dúfajúc že o rok sa pri rovnakej príležitosti opäť stretneme.